starok és más egyéb

Star meg más 4ever

Őszi-Téli Divat Trend 

Az őszi napsütés pozitív energiájával lobbant be az első ruha a kifutóra. A kifinomult kollekció szemet-lelket melengető szépsége azonnali elismerést aratott a közönség köreiben.Az őszi-téli színek meghittségét és árnyalt mintáit a fényes felületű alapanyagok emelték ki.

A zsabók, piék, paszpolok, rakások mind-mind helyet kaptak a kollekcióban, bemutatva a részletekben rejlő értéket. Az öltözéket a szőrmékből készült gallérok tették teljessé. A party-ruhákban az őszi levelek aranyba burkolózott színei köszöntek vissza. A bemutatót a tél fehér csillogása zárta a letisztult menyasszonyi ruhába öltöztetett menyasszony személyében.
2010/2011 Őszi - Téli Divat - NAVONA by Pastell

2011 Őszi - Téli Divat

Az elmúlt években a női ruha divat trendek nagyrészt az 1920-as évek visszhangja egészen az 1980-as évekig, kiegészítve a ‘90-es évek hangulatával.

Tehát, úgy tűnik természetes, hogy visszanyúlunk a 20.századba, a 2010-es divatirányzatok kialakításában.

Általában az egyenes vonalvezetésű, női ruha, női kabát az elegánsabb választás.

Női Ruha, Kabát 2010 Ősz-Tél

Őszi-Téli  Divat Trend 2010/2011 WoMEN WoRLD

A női kabát anyaga, ha valódi bőr, akkor klasszikus matt fekete vagy barna, amely egyben a legbiztosabb befektetési választás is, mármint a ruhásszekrényünkben. Ha szereted a többszínű bőrt, nagy lehetőség nyílik a 2010-es őszi divatban kipróbálni. Kedvelt színek, az olajbogyó zöldek, szürkék illetve tejszín. Velúr, a másik nagy választás, ez a tendencia, legyen a női ruha színe fekete, barna, szürke vagy bármilyen hasonló színű változat.

Őszi-Téli Divat Trend 2010/2011 Fotó: Áron Márta-WoMEN WoRLD
RLD

2009-es őszi női ruha divat, nagyon érdekes és izgalmas volt, nem kevésbé a 2010/2011-es őszi-tél divathoz, melyeket a nagyobb divatházak bemutatóin már láthattunk.

Számtalanszor megtörténik velünk, hogy ,,megálmodjuk” a következő szezon női ruha kollekcióját, amely később megjelenik a boltokban.

Természetesen nagy hatással vannak ránk a jelentőseb divatházak kollekciói, amelyeket rendszerint örömmel nézegetünk különböző divat magazinok oldalain. Próbálunk ötleteket gyűjteni, ezeket átfogalmazva, megálmodni a saját női ruha kollekciónkat.

Gyakran találkozhatunk pályakezdő ruha divattervezőkkel, különböző fórumokon, mint például divatbemutatók alkalmával, akár élőben, ha szerencsésebben vagyunk, akár az internet, vagy a televízió segítségével, akiktől sokat tanulhatunk.

Minket nőket nagyon érdekel, milyenek lesznek az új 2011-es tavaszi, 2011-es nyári, majd 2012-es őszi-téli színek, övek, táskák, és egyéb kiegészítők, szerencsére a mai korban több stílus is lehetőséget ad a női ruha megjelenítésére.

A női ruha fogalom, minden számára fontos, mivel, lehet álmodozni, elkészíteni, elkészíttetni, felfedezni, megtalálni, megvalósítani önmagunkat.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 3
Heti: 9
Havi: 21
Össz.: 11 122

Látogatottság növelés
Oldal: Őszi- téli Divat 2011
starok és más egyéb - © 2008 - 2019 - starokesmasegyeb.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »